Știri

Începe-ți cariera la Mondial Lugoj!

Am început anul în forță, fiind implicați în felurite activități, mândri de aportul adus în viața orașului Lugoj. Am continuat cu reușitul eveniment Cupa Mondial, unde am demonstrat încă o dată că oamenii, dacă își unesc forțele, pot să facă minuni. Astfel, echipa noastră, cot la cot cu mulți alți sportivi, a reușit să aducă bucurie unor copii talentați.

Echipa Mondial e unită și dedicată aceluiași scop. Împreună facem performanță și ridicăm standarde. 

Acum poți face parte și tu din echipa noastră!

Compania Mondial angajează oameni dedicați, pentru a duce mai departe prestigiul de care ne mândrim. Odată cu semnarea contractului cu gigantul Villeroy&Boch, am creat noi standarde de calitate și performanță pe care dorim neapărat să le ducem mai departe. Chiar alături de tine, dacă ni te alături. Nu oferim doar locuri de muncă, ci posibiltatea unei cariere îndelungate. 

Ce oferim celor care vor să crească alături de noi

Angajații Mondial se bucură de toată recunoștința noastră, de aceea le oferim 13 salarii pe an, bonusuri de sărbători și prime de concediu, precum și plata dublă a orelor suplimentare. În plus, calificarea la locul de muncă și bonusurile de calitate individuală asigură profesionalismul nostru, dar și al oamenilor cu care lucrăm. Nu facem compromisuri când vine vorba de siguranța partenerilor și angajaților noștri, așa că, ne asumăm atât transportul lor, pentru a ști că ajung în condiții de siguranță la locul de muncă, cât și serviciile medicale de care au nevoie.

Sunt multe motive pentru care să ne alegi pe noi atunci când vrei să faci următorul pas în carieră. Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0737 888 959 pentru tot ce vrei să știi despre angajare.