Cupa Mondial

Cum a fost la Cupa Mondial 2018

Mondial și numeroșii parteneri implicați în acest concurs anunță cu mândrie că s-a sfârșit cea de-a doua ediție a semimaratonului Cupa Mondial Lugoj. Am avut plăcerea de a vedea cum crește interesul publicului nostru pentru sport și cum oamenii sunt din ce în ce mai dornici să adopte un stil de viață sănătos.

Poate cea mai plăcută surpriză a acestei ediții a fost participarea în număr atât de mare a copiilor, care au descoperit de la o vârstă fragedă ce înseamnă spiritul competitiv ghidat de un scop comun, acela de a ajuta alți copii.

Pe această cale anunțăm participarea la alergare a sportivilor din cadrul CSȘ Lugoj, cei cărora li s-a dedicat acest eveniment. Micii gimnaștii sunt cei care vor beneficia de fondurile adunate din înscrierea participanților pentru a-și desfășura activitatea în continuare și a aduce rezultate deosebite în sportul românesc.

Chiar dacă au avut loc întârzieri din pricina intemperiilor de sâmbătă și a fost necesară modificarea de urgență a traseului, concursul s-a desfășurat în condiții excelente, iar vremea a ținut cu noi. Organizatorii își cer scuze participanților pentru micile neplăceri cauzate de schimbarea bruscă a traseului inițial, care a fost imposibil de practicat din cauza ploilor de sâmbătă seara.

Deznodământul nu ar fi fost același fără implicarea partenerilor noștri în acest eveniment, cărora le mulțumim pe această cale: Marmot, Zizin, ProLine Nutrition, Cramele Aramic, Cupio, Pegas, Alina Crețu, Power Gym, Primăria Municipiului Lugoj, iar în media, Ziarul Lugojeanul.  

Care sunt câștigătorii Cupei Mondial 2018

Proba masculină

4 KM

Locul I – Zoltan Nagy

Locul II – Alexandru Lupulescu

Locul III – Nicolae Manoliță

14 KM

Locul I – Anton David

Locul II – Eduard Socol

Locul III – Viktor Manoilă

21 KM

Locul I – Ionuț Sebastian Măran

Locul II – Arnold Dekani-Engelman // Liviu Chelciov

Locul III – Ionuț Mihai Godina // Lucian Barbu

 

Proba feminină

4 KM

Locul I – Cristina Daniela Bălan

Locul II – Ildiko Pizlea Kato

Locul III – Noelle Priscilla Dărăbanț Hușanu

14 KM

Locul I – Florina German

Locul II – Otilia Moț

Locul III – Denisa Adriana Zaro

21 KM

Locul I – Anita Zaro

Locul II – Teodora Miron

Locul III – Mioara Miloș