Politica de confidențialitate a datelor

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră față de site-ul nostru. Protecția confidențialității dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, vom prelucra datele dvs. cu atenție, într-un scop specific și pe baza consimțământului dvs. și numai în conformitate cu cerințele legale privind protecția datelor.
În această politică de protecție a datelor vă informăm cu privire la aspectele legate de prelucrarea datelor în cadrul site-ului nostru web.
Organismul responsabil în sensul legilor privind protecția datelor este:
Mondial S.A.
Strada Timișorii nr. 149-151
Județul TIMIȘ
305500 Lugoj
România
(denumită în continuare „Villeroy & Boch”, deoarece Mondial S.A. face parte din Grupul Villeroy & Boch)
Când și în ce scop colectează Villeroy & Boch date cu caracter personal?
În general, este posibil să utilizați site-urile noastre web fără a trimite date cu caracter personal.
Dacă utilizați unul dintre serviciile noastre (de exemplu, newsletter-ul nostru, Bathroom Planner, magazinul nostru online sau formularul de contact), introduceți datele dumneavoastră în mod voluntar. Utilizăm aceste date (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și de fax) exclusiv în scopul pentru care le-ați furnizat (de exemplu, pentru procesarea cererilor de contact, procesarea comenzilor și plăților, livrarea de bunuri și furnizarea de servicii, cum ar fi, în special, expedierea buletinelor informative sau planificarea băii) și numai pentru executarea propriilor noastre scopuri comerciale. Informațiile pe care le primim de la dvs. ne ajută să procesăm comanda dvs. cât mai bine posibil, să îmbunătățim serviciile noastre pentru dvs. și să prevenim abuzurile și fraudele.
Atunci când accesați site-ul nostru, sunt înregistrate automat informații de natură generală. Aceste informații (fișiere jurnal de server) includ, de exemplu, tipul de browser web, sistemul de operare utilizat, numele de domeniu al furnizorului dumneavoastră de servicii de internet și altele asemenea. Acestea sunt doar informații care nu permit să se tragă concluzii despre dumneavoastră. Aceste informații sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru a livra corect conținutul site-urilor web solicitate de dumneavoastră și sunt obligatorii atunci când utilizați internetul. Informațiile anonime de acest tip sunt evaluate statistic de către noi, pentru a optimiza aspectul nostru de internet și tehnologia din spatele acestuia.
Nu vindem datele dumneavoastră și nici nu le folosim în scopuri nespecificate.
Datele dvs. personale vor fi utilizate numai în cadrul Grupului Villeroy & Boch și de către partenerii noștri de afaceri care pot fi însărcinați să vă îndeplinească dorințele.
Mai jos vă informăm în detaliu despre modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră.

II. Informații generale despre serviciile noastre

Dacă utilizați serviciile noastre, vă vom solicita date cu caracter personal (în momentul colectării, vă vom explica ce informații sunt obligatorii și care sunt cele pe care le puteți furniza în mod voluntar).
Pentru a proteja securitatea datelor dvs. în timpul transmiterii, folosim tehnici de criptare de ultimă generație (cum ar fi SSL) prin HTTPS.
Pentru utilizatorii care s-au înscris la unul sau mai multe dintre următoarele servicii, este posibil să modificați sau să ștergeți în orice moment informațiile furnizate la înregistrare. Bineînțeles, vă vom oferi, de asemenea, informații despre datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. în orice moment. Suntem bucuroși să le corectăm sau să le ștergem la cererea dumneavoastră, atât timp cât nu există cerințe legale de păstrare care să împiedice acest lucru. Pentru a ne contacta în acest context și pentru a vă revoca consimțământul, vă rugăm să utilizați datele de contact furnizate la sfârșitul acestei politici de protecție a datelor.

III. Serviciile noastre în detaliu

În cele ce urmează, am dori să vă explicăm în detaliu serviciile noastre și, în special, temeiul juridic și scopul prelucrării datelor.
1. Cumpărături în magazinul nostru online
Site-ul nostru oferă, de asemenea, posibilitatea de a face cumpărături online. Utilizăm datele furnizate de dvs. fără consimțământul dvs. separat exclusiv pentru îndeplinirea și procesarea comenzii dvs. Odată cu procesarea completă a contractului și plata integrală a prețului de achiziție, datele dvs. vor fi blocate pentru utilizare ulterioară și șterse după expirarea reglementărilor fiscale și comerciale, cu excepția cazului în care ați consimțit în mod expres la utilizarea lor ulterioară.
Scopul prelucrării datelor: Punerea în aplicare și procesarea procesului de achiziție inițiat de dumneavoastră, precum și respectarea cerințelor legale, cum ar fi, în special, dispozițiile vamale.
Temeiul juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (b) din RGPD (necesar pentru îndeplinirea contractului) și articolul 6 alineatul (1) litera (c) din RGPD (îndeplinirea unei obligații legale).
Pentru a face cumpărături în magazinul online, furnizarea datelor este necesară din partea dvs. Fără aceste date nu se poate încheia niciun contract. În cazul în care nu furnizați datele, nu veți putea face cumpărături pe site-ul nostru.
1.1 Cu un cont de client
Un cont de client gratuit și protejat prin parolă vă oferă posibilitatea de a profita pe deplin de site-ul nostru. Atunci când vă înregistrați pentru a utiliza serviciile personalizate prin intermediul unui cont de client, sunt colectate unele dintre informațiile dvs. personale, cum ar fi numele, adresa, datele de contact și de comunicare (de exemplu, numărul de telefon și adresa de e-mail). Dacă sunteți înregistrat la noi, puteți accesa conținutul și serviciile pe care le oferim doar utilizatorilor înregistrați.
1.2 Fără un cont de client
Bineînțeles, puteți utiliza magazinul online și fără un cont de client. În acest caz, va trebui să introduceți informațiile necesare pentru procesarea comenzii dvs. în formularul de comandă „Date personale” integrat pe site. Completați fiecare intrare făcând clic pe butonul „Următorul”, care vă duce la ecranul de plată. Pentru a evita erorile de dactilografiere și pentru a vă asigura că ați introdus adresa corectă, caracterul complet și corect al adresei dvs. va fi verificat în timpul introducerii.
1.3 Achiziție în cont/achiziție în rate
Pentru a vă putea oferi metodele de plată ale Klarna, transmitem datele dvs. personale de contact și de comandă către Klarna în timpul procesului de comandă. Pe această bază, Klarna evaluează și pune la dispoziție metodele de plată disponibile. Datele dvs. personale transmise vor fi prelucrate în conformitate cu următoarele prevederi Avizul Klarna privind protecția datelor.
1.4. Securitate
Datele dumneavoastră de plată sunt protejate în timpul transmiterii către serverele noastre prin utilizarea procedurilor de securitate SSL. Puteți verifica securitatea conexiunii utilizând informațiile din afișajul URL al browserului dumneavoastră. Dacă începutul liniei de adresă se schimbă de la „http” la „https”, există o conexiune securizată. În plus, toți furnizorii de servicii utilizați pentru procesarea plăților sunt certificați și respectă cele mai înalte norme de siguranță ale standardelor industriei de comerț electronic.
1.5 Respectarea legislației vamale
Datorită mai multor regulamente ale UE (2580/2001/CE, 881/2002/CE și 753/2011/CE), precum și altor cerințe legale, noi, în calitate de companie, suntem obligați să verificăm datele clienților noștri în funcție de listele de comerț exterior și de embargouri disponibile public înainte de a încheia un contract de vânzare. Efectuăm această comparație pentru a îndeplini cerințele legale. Efectuăm comparația doar atunci când comandați un produs în magazinul nostru online și sunteți obligat să plătiți. Sunt comparate doar următoarele date de stoc: Nume, prenume și adresă.
2. Buletinul informativ personal
Dacă v-ați abonat în mod special la newsletter-ul nostru, vom folosi informațiile dvs. pentru a vă trimite periodic informații personalizate despre noile produse, promoții, concursuri și despre numeroasele noastre servicii pentru clienți.
Pentru o înregistrare reușită, avem nevoie de o adresă de e-mail validă. Pentru a verifica dacă o cerere este într-adevăr făcută de către proprietarul unei adrese de e-mail, folosim procedura „double opt-in”. În acest scop, înregistrăm comanda buletinului informativ, trimiterea unui e-mail de confirmare și primirea răspunsului solicitat. Datele vor fi utilizate exclusiv pentru buletinul informativ și nu vor fi partajate cu terțe părți.
Consimțământul dvs. pentru stocarea datelor dvs. personale și utilizarea acestora pentru distribuirea buletinului informativ poate fi revocat în orice moment. Fiecare buletin informativ are un link corespunzător în acest scop. În plus, vă puteți dezabona în orice moment prin intermediul opțiunilor de contact indicate la sfârșitul acestei note privind protecția datelor.
Prin dezabonare, considerăm că este revocat consimțământul dvs. pentru crearea profilului dvs. de utilizator personalizat și pentru primirea buletinelor informative bazate pe acesta.
Scopul prelucrării datelor: Expedierea periodică a buletinelor informative prin e-mail la adresa de e-mail furnizată de dvs.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD (consimțământ)
Profilarea: Evaluăm modul în care utilizați buletinele de știri trimise și vizitele ulterioare pe site-ul nostru web pentru a îmbunătăți în continuare buletinul de știri și site-ul nostru web și pentru a le optimiza în funcție de interesele dvs. reale.
Pentru a vă oferi întotdeauna o ofertă personalizată și pentru a anticipa produsele noastre de care ați putea fi interesat, vă vom crea un profil de client pe baza informațiilor pe care le avem despre dumneavoastră. Utilizăm informațiile existente, cum ar fi istoricul dvs. de cumpărături, preferințele și interesele pe care le împărtășiți în mod activ cu noi prin intermediul contului dvs. de client sau pe care le obținem din interacțiunile înregistrate de dvs. cu buletinul nostru informativ. În buletinul nostru informativ sunt utilizate tehnologii standard, cum ar fi cookie-urile sau pixelii de urmărire. Mesajele pe care vi le trimitem vor fi personalizate și adaptate în funcție de preferințele și interesele dvs. individuale.
3. Clubul Privilege
În calitate de membru al Clubului Privilege, ați ales să participați la programul de fidelizare a clienților Villeroy & Boch. În acest scop, este necesară o înregistrare corespunzătoare, în care să se precizeze datele cu caracter personal solicitate. În plus față de datele cu caracter personal pe care le furnizați la înregistrare, stocăm parola pentru contul dumneavoastră Privilege Club și achizițiile pe care le efectuați. Calitatea de membru vă oferă numeroase beneficii, despre care puteți citi în detaliu în condițiile de participare la Privilege Club. De asemenea, primiți puncte bonus pentru toate achizițiile eligibile, care vă sunt trimise o dată pe an sub forma unui voucher de cumpărături. În plus, la fiecare două luni, veți primi informații despre promoțiile și evenimentele exclusive ale Clubului Privilege printr-un buletin informativ special.
Scopul prelucrării datelor: Trimiterea de oferte speciale și informații despre produsele Villeroy & Boch AG.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR (consimțământ).
4. Planificator de baie și inspirator de baie
Puteți crea un plan al băii dvs. personalizate folosind zona Bathroom Planner (Planificator de baie) de pe site-ul nostru. Acest plan vă va fi trimis prin e-mail. Puteți, de asemenea, să transmiteți planul către comerciantul ales de dvs., care vă poate consulta cu privire la baia pe care ați ales-o prin e-mail sau telefonic.
Scopul prelucrării datelor: Trimiterea unui plan de baie creat de dvs. și comunicarea datelor dvs. de contact cu comerciantul cu amănuntul ales de dvs. în scopul consultării cu acesta pe e-mail/telefon pentru baie.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD (consimțământ)
5. Serviciul post-vânzare
În cazul în care porțelanul dvs. ar trebui să fie vreodată scos din uz, puteți solicita serviciului nostru post-vânzare să vă notifice din timp – cu până la 12 luni înainte ca seria să fie scoasă din uz. Acest lucru vă lasă suficient timp pentru a cumpăra înlocuitori sau pentru a completa setul. Veți primi un mesaj doar dacă decorul pe care l-ați înregistrat expiră.
Scopul prelucrării datelor: Informații despre ciclurile de produse și disponibilitatea anumitor produse pe piață.
Baza legală: Articolul 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD (consimțământ).
6. Tragerile la sorți și concursurile
Din când în când, veți avea ocazia să participați la tombole și concursuri pe site-ul nostru.
Datele cu caracter personal (adresa de e-mail, numele, adresa și alte informații, după caz) pot fi, de asemenea, colectate și stocate în timpul acestor campanii în scopul implementării, în funcție de termenii și condițiile de participare respective care se aplică. Informațiile personale pe care le colectăm de la dvs. în timpul acestor campanii vor fi utilizate doar pentru desfășurarea campaniei (de exemplu, determinarea câștigătorului concursurilor, notificarea câștigătorului și trimiterea premiului) și vor fi șterse după încheierea acesteia.
Dacă v-ați dat consimțământul expres ca parte a campaniei, vă vom trimite buletinul nostru informativ, așa cum este descris la punctul III. 2. Dacă alegeți să vă revocați consimțământul ulterior, acest lucru nu va avea un impact negativ asupra șanselor dvs. de câștig sau asupra participării dvs. la tombole.
Scopul prelucrării datelor: Punerea în aplicare și executarea concursului/mesageriei.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD (consimțământ).
7. Lista de cadouri
Aveți posibilitatea de a transfera produsele disponibile în magazinul nostru online într-o listă de cadouri și de a le gestiona acolo. Pentru a face acest lucru trebuie creat un cont de client. Puteți apoi să trimiteți lista de cadouri pe care ați creat-o persoanelor pe care le specificați. În calitate de creator al listei de cadouri, veți primi un mesaj de felicitare, un memento înainte de trecerea datei evenimentului pe care ați stabilit-o și un voucher de cumpărături după expirarea listei de cadouri, pe baza informațiilor pe care le-ați furnizat.
Scopul prelucrării datelor: Trimiterea unei selecții de produse de la Villeroy & Boch AG către un grup de destinatari definit de dumneavoastră, având ca expeditor adresa dumneavoastră de e-mail.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (a) din RGPD (consimțământ)
8. Formular de contact
Dacă ne contactați prin e-mail sau prin intermediul formularului nostru de contact, informațiile pe care le furnizați vor fi stocate în scopul procesării cererii, precum și pentru orice întrebări ulterioare și pentru a vă trimite informațiile solicitate, dacă este cazul.
Scopul prelucrării datelor: Răspunsul la solicitarea dumneavoastră.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR (necesar pentru punerea în aplicare a măsurilor precontractuale care sunt luate la cererea persoanei în cauză).
Revocarea consimțământului:
Consimțământul date de dumneavoastră sunt întotdeauna voluntare și pot fi revocate în orice moment cu efect pentru viitor, fără a fi nevoie de motive. În acest scop, vă puteți adresa la adresa de mai sus a Villeroy & Boch.
9. Sistemul CRM
O bază de date CRM centrală ne ajută să gestionăm relațiile cu clienții, părțile interesate și partenerii pentru a oferi cea mai bună comunicare posibilă cu clienții. Acest lucru ne permite să avem o relație mai apropiată cu dvs. și să răspundem rapid la întrebările dvs.
Scopul prelucrării datelor: Gestionarea comunicării cu clienții și procesarea mai rapidă în Vânzări, Servicii și Marketing.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RGPD (interes legitim)
Interese legitime:
Tratarea rapidă și eficientă a cererilor de informații din partea clienților, a părților interesate și a partenerilor
Sprijinirea proceselor noastre de Service, Vânzări și Marketing de către un partener experimentat și de încredere, precum și reducerea eforturilor noastre de întreținere a infrastructurii IT
Destinatarul datelor: Furnizor CRM
Furnizorul de servicii tehnice al sistemului CRM se află într-o țară terță. Prelucrarea datelor este asigurată prin intermediul unui contract de procesare a comenzilor și a clauzelor contractuale standard ale UE convenite cu furnizorul de servicii.
10. click & meet
Aveți, de asemenea, posibilitatea de a face cumpărături locale în magazinele noastre locale în timpul pandemiei Corona virus. Condiția prealabilă pentru aceasta este să vă rezervați o programare corespunzătoare pentru cumpărături la noi. Datele pe care le furnizați la rezervarea unei programări vor fi utilizate exclusiv pentru administrarea programărilor de vizită și pentru a vă contacta telefonic în cazul în care nu vă aflați la fața locului la ora rezervată și alți clienți sunt împiedicați să viziteze magazinul nostru din cauza rezervării existente.
Scopul prelucrării datelor: gestionarea și înregistrarea rezervării de întâlniri pe care ați făcut-o.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (b) DSGVO (Necesar pentru îndeplinirea măsurilor precontractuale, care sunt efectuate la cererea persoanei vizate).
11. Notificări privind produsele / alerte privind lista de dorințe
În cazul în care v-ați înregistrat în mod explicit pentru notificările noastre privind produsele și alertele din lista de dorințe, vom utiliza datele dvs. pentru a vă trimite mesaje privind modificările din lista dvs. de dorințe (prețuri și disponibilitate) și memento-uri periodice privind lista dvs. de dorințe.
Pentru o înregistrare eficientă avem nevoie de o adresă de e-mail validă. Pentru a verifica dacă o înregistrare a fost făcută efectiv de către proprietarul unei adrese de e-mail, folosim procedura „double-opt-in”. În acest scop, înregistrăm comanda de alertă, trimiterea unui e-mail de confirmare și primirea răspunsului solicitat prin prezenta. Datele sunt utilizate exclusiv pentru trimiterea de notificări de produse și alerte privind lista de dorințe și nu sunt transmise unor terțe părți.
Vă puteți revoca în orice moment consimțământul pentru stocarea datelor dvs. personale și utilizarea acestora pentru trimiterea de informații despre produse. În fiecare notificare și alertă de produs veți găsi un link corespunzător. În plus, vă puteți dezabona în orice moment folosind opțiunea de contact furnizată la sfârșitul acestei notificări de confidențialitate.
Prin dezabonare, considerăm că ați revocat consimțământul dvs. pentru crearea profilului dvs. de utilizare personalizat și pentru primirea de informații despre produse pe baza acestuia.
Scopul prelucrării datelor: trimiterea de notificări și alerte privind produsele prin e-mail la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (a) DSGVO (consimțământ)

IV. Colectarea datelor în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru web

Pe lângă informațiile pe care le furnizați dumneavoastră, colectăm și alte date de la dumneavoastră în timpul vizitei dumneavoastră prin intermediul cookie-urilor și al urmăririi. Dorim să clarificăm acest lucru în cele ce urmează.
1. Cookie-uri
Unele dintre site-urile noastre web utilizează „cookie-uri”. Această tehnologie standard se referă la fișiere text de mici dimensiuni care sunt stocate pe dispozitivul pe care îl utilizați și care permit, printre altele, ca vizita dvs. pe un site web să fie mai convenabilă sau mai sigură. Prin intermediul cookie-urilor, primim automat anumite date despre computerul dvs. și conexiunea dvs. la internet, cum ar fi adresa IP, browserul utilizat și sistemul de operare,. Cookie-urile pot fi, de asemenea, utilizate pentru a adapta mai bine ofertele de pe un site web la interesele vizitatorului sau, în general, pentru a îmbunătăți site-ul pe baza unei analize statistice.
Puteți decide singur dacă browserul pe care îl utilizați permite sau nu cookie-uri. Vă rugăm să rețineți că funcțiile site-ului web pot fi restricționate sau chiar suspendate în cazul în care cookie-urile sunt dezactivate.
Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a porni programe sau pentru a transmite viruși către un computer. Cu ajutorul informațiilor din cookie-uri, putem facilita navigarea pentru dvs. și permite afișarea corectă a paginilor noastre web.
Vă rugăm să consultați politica noastră privind modulele cookie pentru mai multe informații în acest sens.
2. Utilizarea Google Analytics
Acest site web utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google Inc., (denumit în continuare „Google”). Google Analytics utilizează „cookie-uri” sau fișiere text stocate pe computerul dvs. care permit analiza utilizării de către dvs. a site-ului web. Informațiile generate de cookie despre utilizarea de către dvs. a acestui site web sunt în general transmise către un server Google din Statele Unite și stocate acolo. Cu toate acestea, în cazul în care anonimizarea IP este activată pe aceste site-uri web, adresa dvs. IP va fi mai întâi prescurtată în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state semnatare ale Acordului privind Spațiul Economic European. Doar în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi transmisă unui server Google din Statele Unite și prescurtată acolo. Google va utiliza aceste informații în numele operatorului acestui site web pentru a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului web, pentru a compila rapoarte despre activitatea site-ului web și pentru a furniza alte servicii operatorului site-ului web legate de utilizarea site-ului web și de utilizarea internetului.
De asemenea, folosim extensia tehnică „Google Signals”, care permite urmărirea între dispozitive. Acest lucru face posibilă atribuirea unui vizitator individual al site-ului web la diferite dispozitive finale. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă numai dacă vizitatorul s-a conectat la un serviciu Google atunci când vizitează un site web și a activat în același timp opțiunea „publicitate personalizată” în setările contului său Google. Chiar și în acest caz, însă, nu avem acces la date cu caracter personal sau la profilurile utilizatorilor; aceștia rămân anonimi pentru noi.
Dacă nu doriți ca „Semnale Google” să fie utilizate, puteți dezactiva opțiunea „Publicitate personalizată” în preferințele contului dumneavoastră Google.
Puteți împiedica stocarea de cookie-uri prin configurarea corespunzătoare a software-ului browserului dumneavoastră; cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că, în acest caz, este posibil să nu puteți utiliza toate caracteristicile acestui site web în întreaga lor amploare. De asemenea, puteți împiedica colectarea de către Google a datelor generate de cookie legate de utilizarea site-ului web (inclusiv adresa dvs. de IP), precum și prelucrarea acestor date de către Google, descărcând și instalând plugin-ul pentru browser disponibil prin intermediul următorului link: Browser add- on pentru dezactivarea Google Analytics.
Alternativ la add-on-ul pentru browser sau pentru utilizarea în cadrul browserelor mobile, vă rugăm să faceți clic pe următorul link pentru a interzice colectarea datelor de utilizator pentru acest site web pe acest browser: Setați cookie-ul de dezactivare a Google Analytics. Funcționalitatea de dezactivare este activată prin intermediul unui cookie care dezactivează colectarea de date viitoare atunci când vizitați acest site web. De îndată ce ștergeți cookie-urile, trebuie să faceți din nou clic pe link.
3. Utilizarea Google Maps
Acest site web utilizează Google Maps API pentru a furniza reprezentări vizuale ale informațiilor geografice. Atunci când se utilizează Google Maps, datele privind utilizarea de către vizitator a funcției de hartă vor fi colectate, prelucrate și utilizate de Google. Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor de către Google, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a Google. De asemenea, vă puteți modifica setările de confidențialitate a datelor personale în Centrul de siguranță Google.
Instrucțiuni detaliate despre gestionarea propriilor date în legătură cu produsele Google pot fi găsite aici.
4. Utilizarea Google reCAPTCHA
Pentru a asigura o securitate suficientă a datelor la transmiterea formularelor, în anumite cazuri folosim serviciul reCAPTCHA furnizat de Google Inc. Acesta servește în primul rând pentru a determina dacă trimiterea este făcută de o persoană fizică sau ca urmare a unei utilizări abuzive sub formă de prelucrare mecanică și automată. Serviciul include trimiterea către Google a adresei IP și a oricăror alte date solicitate de Google pentru serviciul reCAPTCHA. Cu toate acestea, adresa dumneavoastră IP va fi mai întâi prescurtată de Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state semnatare ale Acordului privind Spațiul Economic European. Adresa IP transmisă de browserul dvs. în cadrul procesului reCAPTCHA nu va fi confundată cu alte date Google, cu excepția cazului în care sunteți conectat la contul dvs. Google atunci când utilizați plug-in-ul „reCAPTCHA”. Acest serviciu face obiectul politicilor de confidențialitate separate ale Google Inc.
Mai multe informații despre confidențialitatea Google, politicile pot fi găsite la http://www.google.de/intl/de/privacy sau https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.
5. Google Ads
Site-ul nostru web utilizează urmărirea conversiilor prin Google. Dacă ați ajuns pe site-ul nostru web printr-un anunț plasat pe Google, Google Ads va plasa un cookie pe computerul dumneavoastră. Cookie-ul pentru urmărirea conversiilor este setat atunci când un utilizator face clic pe un anunț plasat pe Google. Aceste cookie-uri expiră după 30 de zile și nu pot fi utilizate pentru identificarea personală. Dacă utilizatorul vizitează anumite pagini de pe site-ul nostru și cookie-ul nu a expirat încă, noi și Google putem detecta că utilizatorul a făcut click pe anunț și a fost redirecționat către această pagină. Fiecare client Google AdWords primește un cookie diferit. Astfel, cookie-urile nu pot fi folosite pentru a urmări clienții AdWords prin intermediul site-urilor web. Informațiile obținute cu ajutorul cookie-ului de conversie servesc la generarea de statistici de conversie pentru clienții AdWords care au optat pentru urmărirea conversiilor. Clientul primește numărul total de utilizatori care au făcut click pe anunțul lor și au fost redirecționați către un site cu o etichetă de urmărire a conversiilor. Cu toate acestea, nu va primi nicio informație care ar putea fi utilizată pentru a identifica personal utilizatorii.
Dacă nu doriți să participați la urmărire, puteți refuza setarea modulelor cookie necesare în acest scop – de exemplu, prin intermediul setării browserului care dezactivează în general setarea automată a modulelor cookie sau prin ajustarea browserului dvs. astfel încât modulele cookie de la domeniul „googleadservices.com” să fie blocate.
Vă rugăm să rețineți că nu puteți șterge cookie-urile de excludere atâta timp cât nu doriți să fie înregistrate date de măsurare. Dacă ați șters toate modulele cookie din browserul dvs., va trebui să resetați modulul cookie de tip opt-out respectiv.
6. Utilizarea Google Remarketing
Acest site utilizează funcția Remarketing oferită de Google Inc. Această funcție are rolul de a prezenta vizitatorilor site-ului web din cadrul rețelei de publicitate Google reclame bazate pe interesele acestora. Un „cookie” va fi stocat în browserul utilizatorului site-ului web care face posibilă recunoașterea vizitatorului atunci când acesta accesează site-uri web care aparțin rețelei de publicitate Google. Vizitatorilor acestei pagini li se pot afișa anunțuri legate de conținutul pe care vizitatorul l-a accesat anterior pe site-uri web care utilizează funcția de remarketing a Google.
Conform propriilor informații, Google nu colectează date cu caracter personal în timpul acestui proces. Cu toate acestea, dacă doriți să renunțați la funcția de remarketing a Google, puteți oricând să o dezactivați prin configurarea setărilor corespunzătoare la http://www.google.com/settings/ads
Alternativ, puteți dezactiva utilizarea modulelor cookie pentru publicitatea bazată pe interese prin intermediul rețelei de publicitate
Initiative urmând instrucțiunile de la http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.
Clauzele contractuale standard ale UE au fost convenite cu Google, asigurând astfel conformitatea cu legislația europeană privind protecția datelor.
7. Videoclipuri YouTube încorporate
Am încorporat videoclipuri YouTube pe unele dintre site-urile noastre web. Operatorul plug-in-ului corespunzător este YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA. Dacă vizitați o pagină care include plug-in-ul YouTube, se va stabili o conexiune la serverele YouTube. Aceasta va informa YouTube despre paginile pe care le vizitați. Dacă sunteți conectat la contul dvs. de YouTube, YouTube poate face legătura între comportamentul dvs. de navigare și dvs. personal. Puteți împiedica acest lucru deconectându-vă în prealabil de la contul dvs. de YouTube.
Dacă începe redarea unui videoclip YouTube, furnizorul va seta cookie-uri care colectează informații despre comportamentul utilizatorului.
Dacă ați dezactivat stocarea de module cookie pentru programul Google Ad, de asemenea, nu trebuie să anticipați aceste module cookie atunci când vizionați videoclipuri YouTube. Cu toate acestea, YouTube stochează, de asemenea, informații de utilizare nepersonale în alte module cookie. Dacă doriți să împiedicați acest lucru, va trebui să blocați stocarea de module cookie în browserul dvs.
Puteți găsi mai multe informații despre protecția datelor pe „YouTube” în politica de confidențialitate a datelor a furnizorului: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
8. Plugin-uri sociale
Vă oferim opțiunea de a utiliza „butoane de socializare” pe site-ul nostru. Ne bazăm pe soluția „Shariff” pentru a vă proteja datele în timpul utilizării acestor funcții. Prin urmare, aceste butoane sunt integrate pe site-ul web doar ca elemente grafice care conțin un link către site-ul web corespunzător al furnizorului butonului.
Dacă faceți clic pe acest grafic, veți fi redirecționat către serviciile furnizorului respectiv. Până atunci, datele dvs. nu vor fi trimise către furnizorul respectiv. Atâta timp cât nu faceți clic pe grafic, nu va exista niciun fel de schimb de informații între dvs. și furnizorul butonului de socializare. Informații despre colectarea și utilizarea datelor dvs. în rețelele sociale pot fi găsite în termenii și condițiile de utilizare ale furnizorului respectiv.
Am integrat pe site-ul nostru web butoane de socializare pentru următoarele companii:
Facebook Inc. (1601 S. California Ave – Palo Alto – CA 94304 – SUA).
Twitter Inc. (795 Folsom St. – Suite 600 – San Francisco – CA 94107 – SUA)
Pinterest (808 Brannan Street – San Francisco – CA 94103 – SUA)
Instagram (601 Willow Rd – Menlo Park CA 94025 – SUA)
9. Facebook Pixel
Am instalat pixelul Facebook Custom Audiences pe site-ul nostru.
Facebook colectează datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului web și le prelucrează în conformitate cu Politica de date a Facebook. Aceasta include orice interacțiune pe site-ul web, precum și informații despre dispozitivul utilizatorului (denumite în continuare „date despre vizitatori”). Vă rugăm să consultați Informațiile despre datele Page Insights de la Facebook pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor vizitatorilor.
Datele vizitatorilor pot fi utilizate pentru a personaliza conținutul și a adapta reclamele care reflectă interesul vizitatorului pentru anumite postări de pe site-urile web sau interacțiunea acestuia cu acest conținut.
În ceea ce privește scopurile menționate mai sus, cookie-urile, adică mici bucăți de text utilizate pentru a stoca informațiile menționate mai sus în mod anonim (adică fără date specifice, cum ar fi nume sau adrese de e-mail), sunt stocate pe dispozitivele vizitatorilor site-ului nostru web. Utilizatorii pot citi mai multe despre cookie-uri și despre modul în care pot renunța la acestea în Politica de cookie-uri a Facebook. (Legătură către Politica de cookie-uri a Facebook)
Datele vizitatorilor sunt procesate de Facebook în SUA, prin care au fost convenite cu Facebook clauze contractuale standard ale UE, iar Facebook asigură astfel respectarea legislației europene privind protecția datelor.
Villeroy & Boch este responsabilă împreună cu Facebook pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web colectate cu ajutorul pixelului Facebook Custom Audiences în conformitate cu articolul 4 alineatul (7) din GDPR și, în acest scop, a încheiat un acord special cu Facebook în conformitate cu articolul 26 (1, 2).
Acest acord stipulează că Facebook este principalul responsabil pentru prelucrarea datelor și că Villeroy & Boch nu are acces la datele individuale ale vizitatorilor (ci poate prelua doar statistici agregate, de exemplu în ceea ce privește distribuția pe sexe sau vârste). În plus, Facebook este de acord să respecte drepturile persoanelor vizate și, de exemplu, să răspundă la cererile privind informarea, obiecțiile și ștergerea datelor.
Villeroy & Boch solicită vizitatorilor site-ului său web să contacteze direct Facebook în vederea exercitării drepturilor persoanelor vizate în ceea ce privește prelucrarea datelor lor de către Facebook. De asemenea, Villeroy & Boch ar putea doar să transmită, de exemplu, cererile de informații către Facebook.
În plus, Villeroy & Boch și Facebook au convenit ca Irish Data Protection Commission să fie principala autoritate de supraveghere responsabilă pentru supravegherea datelor cu caracter personal prelucrate în cadrul responsabilității lor comune. Vizitatorii site-ului Facebook au dreptul de a depune o plângere la Comisia irlandeză pentru protecția datelor, pe lângă autoritatea de supraveghere locală.
10. Etichetă Pinterest
Un pixel (Pinterest Tag) de către Pinterest Europe Ltd. (Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irlanda) este integrat în acest site web. Acest pixel este utilizat pentru a colecta informații privind utilizarea acestui site web (de exemplu, informații despre articolele vizualizate) pe baza responsabilității comune a Pinterest Europe Limited și Villeroy & Boch și transmise către Pinterest Europe Limited. Datele transmise către Pinterest Europe Limited sunt prelucrate în continuare pe răspunderea exclusivă a Pinterest Europe Limited, în conformitate cu legislația privind protecția datelor.
Aceste informații transmise către Pinterest Europe Limited pot fi atribuite persoanei dumneavoastră cu ajutorul informațiilor suplimentare pe care Pinterest Europe Limited le-ar fi putut salva despre dumneavoastră, de exemplu, pentru că aveți un cont pe rețeaua de socializare „Pinterest”. Pe baza informațiilor colectate prin intermediul pixelului, vă poate fi afișată publicitate legată de interes în contul dumneavoastră Pinterest pentru ofertele noastre (retargeting). Informațiile colectate prin intermediul pixelului pot fi, de asemenea, agregate de către Pinterest Europe Limited, iar informațiile agregate pot fi utilizate de Pinterest Europe Limited în scop publicitar propriu și în scopuri publicitare ale unor terțe părți. Ca atare, Pinterest Europe Limited poate, de exemplu, să deducă anumite interese din comportamentul dvs. online pe acest site web și, de asemenea, să utilizeze aceste informații pentru a face publicitate pentru ofertele terților. Pinterest Europe Limited poate, de asemenea, să combine informațiile colectate prin intermediul pixelului cu informații suplimentare pe care Pinterest Europe Limited le-a colectat despre dvs. prin intermediul altor site-uri web și/sau în legătură cu utilizarea rețelei sociale „Pinterest”, astfel încât un profil despre dvs. poate fi salvat la Pinterest Europe Limited. Acest profil poate fi utilizat în scopuri publicitare.
În ceea ce privește scopurile menționate mai sus, presupunând că v-ați dat acordul pentru cookie-urile noastre, adică mici bucăți de text utilizate pentru a stoca informațiile menționate mai sus în mod anonim (adică fără date specifice, cum ar fi nume sau adrese de e-mail), aceste cookie-uri sunt stocate pe dispozitivele vizitatorilor site-ului nostru. Utilizatorii pot citi mai multe despre cookie-uri și despre modul în care pot renunța la acestea în Politica de cookie-uri al Pinterest.
În cazul în care Pinterest Europe Limited procesează datele dvs. în calitate de unic operator, este posibil ca Pinterest Europe Limited să trimită datele dvs. în SUA. Curtea Europeană de Justiție a identificat, în legătură cu SUA, că aceasta este o țară cu un nivel insuficient de protecție a datelor. În acest context, există în special riscul ca datele dvs. să fie prelucrate de către instituțiile/autoritățile din SUA în scopuri de control și monitorizare, fără a vă oferi suficiente căi de atac legale. Temeiul juridic pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 alineatul (1) lit. a) din GDPR (consimțământul).
Pentru mai multe informații despre protecția datelor la Pinterest Europe Limited, vă rugăm să consultați: https://policy.pinterest.com/de/privacy-policy
Villeroy & Boch este responsabil în comun cu Pinterest pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web colectate cu ajutorul „Pinterest tag”, în conformitate cu articolul 4 alineatul (7) din GDPR și, în acest scop, a încheiat un acord special cu Pinterest în conformitate cu articolul 26 alineatul (1) S. 2.
Acest acord stipulează că Pinterest este principalul responsabil pentru prelucrarea datelor și că Villeroy & Boch nu are acces la datele individuale ale vizitatorilor (ci poate prelua doar statistici agregate, de exemplu în ceea ce privește distribuția pe sexe sau vârste).
O prezentare generală a modulelor cookie utilizate pe site-ul nostru în scopul urmăririi conversiilor prin intermediul funcției „Pinterest tag” este disponibilă la www.villeroy-boch.eu/en/cookie- policy.html. Puteți revoca declarația dvs. de consimțământ pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scopul urmăririi conversiilor prin intermediul funcției „Pinterest tag” în orice moment pentru viitor, accesând din nou bannerul nostru privind cookie-urile prin intermediul footer-ului de pe site-ul nostru web și modificând setările în consecință.
11. Criteo
Tehnologia de retargetare a Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, este integrată în acest site web. Prin utilizarea acestei tehnologii, este posibil să se afișeze utilizatorilor pe site-urile terților (așa-numitele site-uri ale editorilor) reclame la produsele pe care aceștia le-au vizualizat pe acest site web. În acest scop, Criteo colectează informații despre comportamentul de utilizare pe acest site web prin utilizarea cookie-urilor de urmărire și a tehnologiilor similare care sunt plasate în browser, precum și prin utilizarea ID-urilor de publicitate în mediile care nu acceptă cookie-uri – de exemplu, aplicațiile. Aceste tehnologii permit Criteo să analizeze tendințele și să identifice interesele utilizatorilor individuali în ceea ce privește site-urile web și aplicațiile.
Criteo utilizează aceste tehnologii pentru a marca vizitatorii pe site-urile și aplicațiile partenerilor săi. Utilizatorii etichetați de Criteo primesc un ID tehnic. În niciun moment Criteo nu colectează date personale care să facă posibilă identificarea, cum ar fi nume sau adrese. Criteo analizează doar produsele vizualizate sau comportamentul de căutare și paginile vizitate pe site-ul web al partenerului pentru care Criteo livrează publicitate.
Pentru a oferi publicitate personalizată și pentru a oferi o experiență online fără întreruperi, Criteo poate sincroniza ID-urile diferitelor browsere utilizate („sincronizare ID”). Datorită tehnologiei de sincronizare a ID-urilor, Criteo este întotdeauna în măsură să ofere cele mai relevante reclame – indiferent de browserul sau de dispozitivul final utilizat – fără ca Criteo să fie nevoit să colecteze și să proceseze date cu caracter personal, cum ar fi nume sau adrese, în acest scop.
În acest scop, Criteo utilizează metode exacte de legătură bazate pe datele tehnice colectate prin intermediul tehnologiilor Criteo utilizate – cum ar fi ID-urile partenerilor noștri publicitari sau adresele de e-mail criptate pe care partenerii le transmit către Criteo. Puteți vizualiza mai multe informații despre protecția datelor la Criteo la adresa https://www.criteo.com/de/privacy/.
Temeiul juridic pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 alineatul (1) litera (a) DSGVO.
Villeroy & Boch este responsabilă împreună cu Criteo pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web colectate prin tehnologia de retargetare a Criteo în conformitate cu articolul 4 nr. 7 DSGVO și a încheiat un acord special cu Criteo în acest scop, în conformitate cu articolul 26 alineatul (1) teza 2.
Acest acord stipulează în special că Criteo este principalul responsabil pentru prelucrarea datelor și că Villeroy & Boch nu are acces la datele individuale ale vizitatorilor (ci poate prelua doar statistici agregate, de exemplu, privind distribuția pe sexe sau pe vârste).
O prezentare generală a modulelor cookie utilizate pe site-ul nostru în scopul urmăririi conversiilor prin intermediul Criteo poate fi găsită aici.
Vă puteți revoca declarația de consimțământ pentru prelucrarea datelor dvs. personale în scopul urmăririi conversiilor în orice moment pentru viitor, accesând din nou bannerul nostru privind cookie-urile prin intermediul footer-ului de pe pagina noastră de pornire și ajustând setările în co12. Eticheta LinkedIn Insight
Site-urile noastre web utilizează sistemul de urmărire a conversiilor „Insight-Tag” de către LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda. Acest lucru face posibilă afișarea de anunțuri legate de interese către utilizatorii site-ului nostru web în timpul vizitei acestora pe rețeaua socială LinkedIn sau pe alte site-uri web care utilizează, de asemenea, acest proces („LinkedIn Ads”). Utilizăm acest instrument pentru a vă afișa publicitate care vă interesează și pentru a face ca site-urile noastre web să fie mai interesante pentru dumneavoastră (retargeting).
În funcție de instrumentul de marketing utilizat, browserul dvs. stabilește automat o legătură directă cu serverul LinkedIn, presupunând că v-ați dat anterior acordul pentru declarația de cookie-uri. Nu putem influența domeniul de aplicare și utilizarea ulterioară a datelor care sunt colectate de LinkedIn prin utilizarea acestui instrument și, prin urmare, vă informăm pe baza nivelului nostru de cunoștințe: Prin integrarea LinkedIn Insight Tags, LinkedIn primește informația conform căreia ați accesat partea respectivă a site-ului nostru web sau ați făcut clic pe anunțul nostru. Dacă sunteți înregistrat la un serviciu LinkedIn, LinkedIn poate aloca vizita la contul dvs. Chiar dacă nu sunteți înregistrat la LinkedIn sau nu sunteți conectat, există posibilitatea ca LinkedIn să afle sau să vă salveze adresa IP sau alte elemente de identificare.
Baza legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în contextul urmăririi conversiilor Insight Tag este consimțământul dumneavoastră, în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal ne permite să promovăm vânzarea de bunuri sau servicii.
Villeroy & Boch este responsabilă în comun cu LinkedIn pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web colectate cu ajutorul „Insight Tag” în conformitate cu articolul 4 alineatul (7) din GDPR și, în acest scop, a încheiat un acord special cu LinkedIn în conformitate cu articolul 26 alineatul (1) S. 2.
Acest acord stipulează că LinkedIn este principalul responsabil pentru prelucrarea datelor și că Villeroy & Boch nu are acces la datele individuale ale vizitatorilor (ci poate prelua doar statistici agregate, de exemplu, în ceea ce privește distribuția pe sexe sau vârste).
O prezentare generală a modulelor cookie utilizate pe site-ul nostru în scopul urmăririi conversiilor prin intermediul funcției „Insight Tag” este disponibilă la https://www.villeroy-boch.eu/en/cookie-policy.html. Vă puteți revoca declarația de consimțământ privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopul urmăririi conversiilor prin intermediul funcției „Insight Tag” în orice moment în viitor, accesând din nou bannerul nostru privind cookie-urile prin intermediul footer-ului de pe site-ul nostru web și modificând setările în consecință.
13. TikTok pixel
„TikTok pixel” al furnizorului TikTok (pentru UE: TikTok Technology Limited, cu sediul social la 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Irlanda) este implementat pe site-ul nostru web. Cu ajutorul acestui pixel, se stabilește o conexiune cu serverele TikTok atunci când utilizatorii vizitează site-ul nostru web, cu condiția ca aceștia să își fi dat consimțământul expres în cadrul consimțământului privind cookie-urile. În acest fel, comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru web este urmărit pentru a plasa reclame direcționate. Adresa IP și detaliile dispozitivului utilizatorului sunt, de asemenea, transmise către TikTok. TikTok utilizează aceste date pentru a identifica utilizatorii site-ului nostru web și pentru a asocia acțiunile acestora cu un cont de utilizator TikTok.
TikTok utilizează apoi aceste date pentru a afișa publicitate țintită și personalizată pentru utilizatorii săi și pentru a crea profiluri de utilizator bazate pe interese. Datele colectate de la utilizatori sunt anonime și nu sunt vizibile pentru Villeroy & Boch și sunt folosite doar pentru a măsura eficiența plasării de reclame.
În principiu, datele de utilizator colectate pe acest site sunt prelucrate în UE sau în SEE. Un acord corespunzător de protecție a datelor a fost încheiat cu TikTok Ireland. Posibilitatea de acces de către TikTok Inc, SUA, care există totuși, a fost luată în considerare prin încheierea clauzelor contractuale standard ale UE cu TikTok Ireland, care au fost publicate din iunie 2021.
Villeroy & Boch este responsabilă împreună cu TikTok pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web colectate de către pixelul TikTok în conformitate cu articolul 4(7) GDPR și a încheiat un acord special cu TikTok în acest scop, în conformitate cu articolul 26 (1, 2) GDPR.
Acest acord stipulează în special că TikTok este principalul responsabil pentru prelucrarea datelor și că Villeroy & Boch nu are acces la datele individuale ale vizitatorilor.
În plus, TikTok se angajează să respecte drepturile persoanelor vizate și să răspundă, de exemplu, la cererile de informare, obiecții sau ștergere.
Villeroy & Boch încurajează vizitatorii să contacteze direct TikTok pentru a-și exercita drepturile de protecție a datelor cu privire la prelucrarea datelor lor de către TikTok.
Villeroy & Boch ar putea, de exemplu, să transmită, de asemenea, doar cererile de informații către TikTok.
În plus, Villeroy & Boch subliniază că, în conformitate cu acordul cu TikTok, datele
Protecția Datelor din Saarland este autoritatea principală pentru supravegherea prelucrării sub responsabilitate comună. Vizitatorii site-ului TikTok au dreptul să depună o plângere la Comisia irlandeză pentru protecția datelor.
14. Mynewsdesk
Pentru a afișa comunicatele de presă, folosim un serviciu furnizat de Mynewsdesk AB, cod de înregistrare a societății 556634-1276, cu sediul în Rosenlundsgatan 40 118 53 Stockholm, Suedia.
Site-ul www.mynewsdesk.com, care este încorporat ca un cadru inline pe site-ul nostru atunci când este accesată zona de presă, utilizează, de asemenea, cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri la www.mynewsdesk.com sunt disponibile la https://www.mynewsdesk.com/de/about/terms-and-conditions/cookies?locale=de.
15. Pagini de fani Villeroy & Boch pe rețelele/platformele de socializare
Utilizăm paginile noastre de fan pe rețelele și platformele sociale pentru comunicarea activă cu clienții și utilizatorii. Atunci când vizitați aceste pagini de fan, datele dvs. pot fi colectate și stocate în scopuri de cercetare de piață și publicitate pentru a crea profiluri de utilizator folosind pseudonime. Le folosim pentru a vă putea afișa publicitate în cadrul și în afara platformelor, care se bazează pe interesele dvs. presupuse. În acest scop, la vizitarea paginilor noastre pentru fani sunt utilizate cookie-uri, care stochează comportamentul de utilizare al utilizatorului pseudonim.
Veți găsi o descriere completă a prelucrării respective și a posibilităților de opoziție în detaliile furnizorilor respectivi.
Aceștia vă pot sprijini cel mai bine și în cazul cererilor de informații și al afirmării drepturilor de utilizator. În cazul în care aveți nevoie de ajutorul nostru în această privință, nu ezitați să ne contactați.
16. bazarvoice
Pentru a permite recenzii ale produselor de către clienții noștri și pentru a sonda relevanța acestora pentru alți clienți, folosim serviciile Bazaarovice Inc, 10901 Stonelake Blvd Austin, Texas 78759, SUA (www.bazaarvoice.com).
Pentru a efectua recenzii de produse, le furnizăm acestora adresa dvs. de e-mail pentru a vă invita să trimiteți recenzii de produse prin e-mail, dar numai dacă ați achiziționat un produs de pe site-ul nostru și nu v-ați opus primirii de invitații de recenzii de produse.
Pentru a înregistra modul în care vizitatorii site-ului nostru web iau în considerare evaluările de produse trimise, pe paginile noastre web sunt integrați, de asemenea, așa-numiții pixeli, adică elemente mici de imagine, precum și cookie-uri. În plus, cookie-urile sunt setate atunci când sunt trimise și apelate evaluări de produse și întrebări despre produse, pentru a activa ambele servicii. Printre altele, ID-ul produsului, ID-ul comenzii și ID-ul utilizatorului sunt procesate ca date ale vizitatorilor.
Atribuirea unui număr se face doar prin intermediul unei valori numerice generate aleatoriu. Nu se face o conexiune cu date cu caracter personal direct, cum ar fi adresa dumneavoastră de e-mail.
Puteți afla mai multe informații despre datele vizitatorilor prelucrate aici:
https://knowledge.bazaarvoice.com/wp-content/conversations/en_US/Collect/bvpixel.html#add-the-transaction-event
Clauzele contractuale standard ale UE au fost convenite cu Bazaarvoice pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor atunci când se transferă date cu caracter personal către țări terțe. Politica de confidențialitate a Bazaarvoice poate fi consultată aici.
17. utilizarea AX Semantics
Pentru a îmbunătăți experiența conținutului nostru, variem conținutul pe care îl văd utilizatorii noștri în funcție de comportamentul lor pe site. În acest scop, folosim serviciul de personalizare „AX Semantics” furnizat de AX Semantics GmbH (https://en.ax-semantics.com).
AX Semantics nu primește niciun fel de date cu caracter personal datorită naturii implementării sale. Informațiile generate cu privire la utilizarea de către dvs. a acestui site web nu sunt nici personalizate, nici transmise în mod anonim către un server AX. Puteți găsi mai multe informații aici: https://en.ax-semantics.com/data-privacy
18. utilizarea AB Tasty
Utilizăm serviciul de analiză web AB Tasty furnizat de AB TASTY SAS, 17 – 19 Rue Michel-le-Comte 75003, Paris („AB Tasty”) pentru a efectua teste A/B sau multivariate pentru a ne îmbunătăți continuu oferta online.
În acest fel, AB Tasty colectează informații statistice despre traficul de vizitatori. Aceste informații sunt date de utilizare (browser-ul utilizat, numărul de pagini vizualizate, numărul de vizite, ordinea vizitei, durata vizitei, acțiuni interactive precum umplerea/ golirea coșului de cumpărături, înregistrarea utilizării paginilor web individuale (cu excepția procesului de check-out și de înregistrare) etc.) care sunt colectate anonim și analizate statistic.
O concluzie cu privire la o anumită persoană sau la o achiziție individuală nu este posibilă în niciun moment.
În plus, AB Tasty efectuează geolocalizarea (detalii regionale ale locației dumneavoastră) cu ajutorul adresei dumneavoastră IP. După geolocalizare, care are loc imediat ce vizitați site-ul, adresa dumneavoastră IP este ștearsă imediat.
Pentru a afișa un conținut care să răspundă intereselor dumneavoastră, se formează un model personalizat. Acest tipar este criptat și nu permite nicio concluzie cu privire la persoana dumneavoastră.
Cookie-urile sunt stocate pentru stocarea și recunoașterea vizitatorilor paginii. Acestea au o durată maximă de 13 luni și sunt apoi șterse automat.
Aveți, de asemenea, opțiunea de a șterge manual cookie-urile sau de a împiedica stocarea viitoare. Linkul https://www.villeroy-boch.de/shop/#abtastyoptout=1 setează un cookie de excludere care împiedică stocarea viitoare. Dacă ștergeți cookie-urile din browser, este necesar să vă dezactivați din nou prin intermediul acestui link. Dorim să subliniem faptul că, în cazul unui opt-out, unele funcții ale site-ului web nu vor fi disponibile sau vor fi disponibile doar într-o măsură limitată.
19. Scopul prelucrării, temeiul juridic și interesele legitime
Următoarele se aplică elementelor de mai sus:
Scopul prelucrării datelor: Operarea securizată a site-ului web, precum și permiterea unei comunicări orientate către clienți.
Temei juridic: Articolul 6 alineatul (1) litera (a) DSGVO (consimțământ prin intermediul consimțământului nostru privind cookie-urile), în cazuri excepționale care nu necesită consimțământ, ne bazăm prelucrarea pe interesul nostru legitim în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (f) DSGVO
Interese legitime:
Asigurarea bunei funcționări a site-ului nostru web
Optimizarea site-ului nostru web
Colectarea de statistici privind utilizarea site-ului nostru web
Revocarea consimțământului:
Consimțămintele date de dumneavoastră sunt întotdeauna voluntare și pot fi revocate în orice moment cu efect pentru viitor, fără a fi nevoie de motive. În acest scop, vă puteți adresa la adresa de mai sus a Villeroy & Boch.

V. Destinatarii/categoriile de destinatari

1. Alte companii din grupul Villeroy & Boch
Datele cu caracter personal pe care le furnizați în timpul înregistrării (numele dumneavoastră, adresa de e-mail, parola și data nașterii) vor fi partajate cu alte companii din grupul Villeroy & Boch pentru a permite companiei respective să vă ofere servicii de asistență pentru clienți.
Putem partaja datele din profilul dvs. cu alte companii din grupul Villeroy & Boch dacă ambele companii sunt responsabile pentru datele dvs. personale sau dacă celelalte companii acționează în calitate de furnizor de servicii, iar datele dvs. personale sunt prelucrate conform instrucțiunilor noastre sau în numele nostru.
Împărtășim informații anonime și agregate cu alte companii din grupul Villeroy & Boch pentru a le utiliza pentru analiza tendințelor.
2. V&B Fliesen GmbH
Am încorporat gama de produse a V&B Fliesen GmbH pe site-ul nostru la rubrica „Țiglă”. https://www.villeroy-boch.de/produkte/fliesen.html
De asemenea, aveți posibilitatea de a face o cerere de contact acolo. Toate cererile de contact care se referă la plăci ceramice vor fi transmise imediat către V&B Fliesen GmbH, care va lua legătura cu dumneavoastră. După transmiterea acestor cereri, le vom șterge din sistemele noastre.
3. Alte părți terțe
Vom partaja datele pe care ni le furnizați doar în scopul îndeplinirii contractului, cum ar fi cu companiile de transport sau cu furnizorii de servicii de plată, sau în cazurile în care suntem obligați prin lege să facem acest lucru. Printre exemplele acestor destinatari se numără
Autoritățile și instanțele de judecată (obligația legală de divulgare)
Avocați (afirmarea pretențiilor)
Instituții de credit (procesarea tranzacțiilor de plată)
Agențiile de credit (pentru verificarea istoricului de credit)
Auditori și auditori/contabilii de impozit pe venit (misiune legală de audit)
Companii de asigurări, agenți de asigurări
Consultanți fiscali
Expert/apreciator
Furnizori de asigurări de sănătate/fonduri de pensii (operatori de asigurări sociale)
4. Transmiterea datelor către țări terțe
În cazul în care prelucrăm date în țări terțe (adică în țări din afara Uniunii Europene (UE) sau a Spațiului Economic European (SEE)) sau dacă acest lucru are loc în procesul de utilizare a serviciilor unor terțe părți sau de transmitere a datelor către terțe părți, acest lucru se va face numai în scopul îndeplinirii obligațiilor noastre contractuale, pe baza consimțământului dumneavoastră, ca urmare a unei obligații legale sau pe baza intereselor noastre legitime.
În acest fel, ne asigurăm că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu nivelul european de protecție a datelor, pe baza unor garanții speciale sau ca urmare a unei obligații contractuale corespunzătoare, inclusiv măsuri tehnice și organizatorice adecvate.

VI. Informații despre copii

Nu colectăm cu bună știință, din principiu, date cu caracter personal despre copii cu vârsta sub 13 ani. În cazul în care ne dăm seama că am colectat în mod neintenționat date cu caracter personal despre copii cu vârsta sub 13 ani, vom lua măsuri pentru a șterge aceste informații cât mai repede posibil, în măsura în care nu suntem obligați să le păstrăm în conformitate cu legislația aplicabilă.

VII. Obligația de a furniza date, luarea automată a deciziilor, crearea de profiluri

1. Am obligația de a furniza date?
În contextul relației contractuale, trebuie să furnizați datele cu caracter personal care sunt necesare pentru acceptarea, punerea în aplicare și finalizarea relației contractuale și pentru îndeplinirea obligațiilor legate de contract sau pe care suntem obligați prin lege să le colectăm. Fără aceste date, în general, nu vom putea încheia sau pune în aplicare contractul cu dumneavoastră.
2. În ce măsură există o luare de decizii automatizată/profilare?
În cadrul procedurii de trimitere a buletinelor informative descrise la punctul III. 2, utilizăm crearea de profiluri în măsura descrisă acolo.
XIII. Ștergerea sau blocarea datelor
Respectăm principiile reducerii și economiei de date.
Respectăm principiile de reducere și economisire a datelor.
Prin urmare, stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru atingerea scopurilor descrise aici sau pentru perioada de păstrare prevăzută de legiuitor. Odată ce scopul respectiv a încetat să mai existe sau această perioadă a expirat, datele relevante sunt șterse de rutină și blocate în conformitate cu reglementările legale. În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, se consideră, în general, că scopul respectiv încetează să mai existe atunci când consimțământul devine invalid din cauza revocării sau a trecerii timpului. În cazul în care prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea contractului, aceasta va avea loc, în general, atunci când contractul a fost finalizat în totalitate și după expirarea perioadei de păstrare, așa cum se prevede în special în conformitate cu Codul comercial german (HGB) și Codul fiscal german (Abgabenordnung).

IX. Ce drepturi de protecție a datelor aveți?

Aveți dreptul la informare în conformitate cu articolul 15 din RGPD, dreptul la rectificare în conformitate cu articolul 16 din RGPD, dreptul la ștergere în conformitate cu articolul 17 din RGPD, dreptul la restricționarea prelucrării în conformitate cu articolul 18 din RGPD, dreptul la opoziție în conformitate cu articolul 21 din RGPD și dreptul la portabilitatea datelor în conformitate cu articolul 20 din RGPD.
Puteți contacta comisarul nostru pentru protecția datelor pentru a vă exercita aceste drepturi.
De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate competentă de supraveghere a protecției datelor (articolul 77 din GDPR coroborat cu secțiunea 19 din Legea federală germană privind protecția datelor, BDSG). O listă a autorităților de supraveghere (pentru sectorul nepublic) cu adrese poate fi găsită aici:

X. Responsabilul nostru cu protecția datelor

Dacă aveți întrebări cu privire la această declarație sau la protecția datelor la Villeroy & Boch, puteți contacta direct responsabilul nostru cu protecția datelor:
Datele de contact ale responsabilului nostru cu protecția datelor:
Villeroy & Boch AG
Datenschutzbeauftragter Saaruferstraße
66693 Mettlach
Tel. +49 (0) 68 64 / 8 10
service.datenschutz(at)villeroy-boch.com

XI. Modificări ale dispozițiilor noastre privind protecția datelor

Ne rezervăm dreptul de a ajusta ocazional această notă de confidențialitate a datelor pentru a ne asigura că aceasta îndeplinește întotdeauna cerințele legale actuale sau pentru a reflecta modificările aduse serviciilor noastre în nota de confidențialitate a datelor, de exemplu, la introducerea de noi servicii. În acest caz, noua notă de confidențialitate a datelor se va aplica la următoarea dvs. vizită pe site-ul nostru web.
Actualizat: 28.03.2022