Ducem mai departe o istorie de aproape 300 de ani

De 40 de ani, Mondial păstrează tradiția producției obiectelor ceramice, adaptându-și tehnologia și designul nevoilor moderne. Cu toate acestea, nu ne abatem de la standardele liniei de producție, menținându-le la același nivel cu alte companii europene.

În 1996 Mondial a devenit partener Villeroy & Boch, producător de top al produselor dn ceramică, încă din 1748. Suntem onorați să devenim unul dintre producătorii europeni cu tradiție în calitate. Ducem mai departe o istorie de aproape 300 de ani.

Ne-am redefinit limitele care țin de creație, viziune și inovație, astfel încât să dăm o nouă dimensiune activității noastre.  Rădăcinile în cultura europeană ne-au modelat evoluția. Am extins viziunea noastră, integrând-o în prestigiul unui brand cu tradiție. Cu reprezentanțe în peste 125 de țări și linii de producție în 14, Villeroy & Boch este una dintre cele mai longevive și respectate branduri europene, continuându-și constant expansiunea pe piața internațională.

CERTIFICĂRI

Garantăm calitatea și ne menținem poziția de top în industrie prin următoarele certificări 

 

Misiune îndeplinită prin eleganță

Inspirăm prin simplitate

Ne-am luat un angajament prin respectarea principiilor de funcționalitate și inovație în ceea ce privește produsele pe care le creăm. Design nu înseamnă doar estetică, design înseamnă și a ține pasul cu evoluția. De aceea, când vorbim de evoluție, ne gândim atât la stilul aflat în tendințe, cât și la nevoile omului care sunt în continuă schimbare. Pentru Mondial, calitatea a rămas aceeași, funcționalitatea obiectelor noastre s-a dezvoltat, iar adaptabilitatea la interioare moderne a completat linia noastră de producție până în punctul desăvârșirii.

 

Protejăm natura prin tot ceea ce facem

De Villeroy & Boch ne unesc aceleași fundamente, iar protecția mediului înconjurător este unul dintre ele. Ne preocupă dezvoltarea de produse noi prin soluții care să afecteze cât mai puțin mediul, cum este creșterea eficienței energetice. Prin inovație și progres continuu al tehnologiei pe care o folosim contribuim activ la protejarea și conservarea mediului. Inovația constă în economia de energie și apă, ori de câte ori acest lucru este posibil. Toate etapele procesului de creație și producție se ghidează după acest principiu, aceasta este promisiunea Mondial.

Istoria Mondial

Cum am început

Fondată în 1894 la Lugoj, prima fabrică Mondial producea cărămizi și țigle, iar ulterior, fabrica a început producția de articole din ceramică, precum gresie, faianță și obiecte sanitare. Calitatea deosebită a produselor ne-a adus faimă națională și internațională, lucru care ne-a plasat în centrul atenției concernului german Villeroy & Boch.

O nouă etapă

Începând cu anul 1996, compania Mondial devine parte a grupului german Villeroy & Boch, cu o tradiție de aproape 300 de ani de prelucrare a ceramicii și porțelanului. Acesta este momentul în care compania noastră trece la următorul pas în evoluția sa, oferind mai mult decât funcționalitate. Experimentăm modernismul în design, oferind soluții noi esteticii.