Mondial rămâne în continuare Furnizor al Casei Regale a României

În 13 martie, Casa Regală a României ne-a făcut încă o bucurie, înmânând companiei noastre pentru a doua oară titlul de Furnizor al Casei Regale. Alături de alte 16 companii românești și personalități din domeniul privat, Mondial se mândrește cu prelungirea titulaturii pentru încă 3 ani.

Rămânem printre cei aleși în numele Majestății Sale pentru încă trei ani, alături de alte nume mari, precum Agnes Toma, Electrolux, Herlitz, Rețeaua de Sănătate Regina Maria, Topoloveni și Vinurile Măcin.

 

Această onoare ne-a fost făcută mai întâi în 30 noiembrie 2014, în cadrul ceremoniei desfășurate în Holul de Onoare al Castelului Peleș. de către Principesa Moștenitoare Margareta.

 Cristina Apostu, marketing manager Mondial SA spune: “Ne onorează faptul că am fost aleși să facem parte din familia furnizorilor Casei Regale. Acest titlu nu poate decât să certifice încă o dată calitatea produselor ceramice românești și a serviciilor noastre”

 

Am devenit astfel unul dintre brandurile românești de prestigiu, urcând în ierarhia industriei ceramice românești pe primele poziții. Ne unesc în continuare valori fundamentale, precum respectul și grija pentru tradiție, devotamentul pentru calitate și ambiția autenticității.

De-a lungul frumoase istorii a companiei noastre, de la înființarea fabricii de cărămizi și țigle, în 1894, până la aderarea la grupul german Villeroy & Boch, în 1996, am spus povestea valorilor în care credem și care s-au dovedit a fi de neclintit.