Cupa Mondial

Comunicat de presă „Cupa Mondial”

SC Mondial SA organizează un maraton în orașul Lugoj sub denumirea „Cupa Mondial”.

Mondial S.A. este una dintre cele mai mari companii producãtoare de articole ceramice și obiecte sanitare din România, fondatã în 1894, la Lugoj, iar din 1996 devine o parte a concernului german Villeroy&Boch.

Evenimentul se adresează iubitorilor de sport și este un îndemn pentru mișcare ce dorește să încurajeze lugojenii spre un stil de viață sănătos.

Înscrierile se vor face la adresa www.MondialLugoj.ro, iar fondurile strânse din înscrieri vor oferi șansa la educație unei fetițe cu potențial. Taxa de participare va fi de 20 de lei pentru Early Bird și 30 de lei pentru perioada imediat următoare la cursele pentru adulți, iar pentru cursa copiilor, intrarea este liberă.

Vor fi disponibile 4 curse, dintre care una de 600 de metri pentru copii și trei pentru adulți de 7,3 km, 14,6 km și, respectiv, 21,9 km, al căror start se va da din fața Primăriei Lugoj în data de 22 iulie 2017 la ora 09:30, respectiv 09:35 pentru cursa copiilor.

Încălzirea participanților pentru concurs va fi asigurată de PowerGym Lugoj cu 15 minute înainte de începerea efectivă a curselor.

Participanții care se vor clasifica pe primele 3 locuri la categoriile „masculin” și „feminin” la fiecare cursă specifică pentru adulți vor avea parte de premii din partea sponsorului nostru, Marmot.