Cupa Mondial

Cine sunt copiii pentru care alergăm la Cupa Mondial Lugoj

Orașul nostru se mândrește cu rezultate excelente în domeniul gimnasticii, dar câți dintre noi știu câtă muncă este în spatele unor medalii și al unui loc pe podium?

Am decis să organizăm cea de-a doua ediție a concursului de alergare Cupa Mondial pentru a susține eforturile și rezultatele sportivilor care ne fac mândri să fim lugojeni. Pe această cale, vă facem cunoscuți juniorii din echipa Clubului Școlar Lugoj, antrenată de Adrian Meleancă, și activitatea lor, și vă invităm să luați parte la cel mai important eveniment dedicat lor.

Bolkiș Flavian a început gimnastica la 6 ani, în anul 2015.  

În 2018 a participat la primul său concurs, Campionatul Național Școlar Juniori III, nivel 1, unde a obținut un număr de 6 medalii, dintre care 2 de aur și 4 de argint.

Kiss Zeno Darius a început gimnastica la 6 ani, în anul 2015

În 2018 a participat la primul său concurs, Campionatul Național Școlar Junior III din luna aprilie, la  Buzău, nivel 1, unde a obținut 4 medalii, dintre care una de aur, 1 de argint și 2 de bronz. La Campionatul Național de Juniori III din luna mai de la Reșita, Darius a obținut 5 medalii, dintre care una de aur, 2 de argint și 2 de bronz.

Mureșan Denis a început gimnastica la 6 ani, în anul 2015.

În 2018 a participat la primul său concurs, Campionatul Național Școlar Juniori III, nivel 1, unde a obținut 6 medalii, dintre care 5 de aur și una de argint. La Campionatul Național de juniori III din luna mai de la Reșița a obținut 6 medalii, dintre care 3 de aur, 2 de argint și una de bronz.

Ene David a început gimnastica la 5 ani, în anul 2015.

În 2018 a participat la primul său concurs, Campionatul Național Școlar Junior III din luna aprilie la Buzău, nivel 1, unde a obținut 3 medalii – una de aur și 2 de bronz. La Campionatul Național de juniori III din luna mai de la Reșița a obținut o medalie de argint.

Standolariu Raul a început gimnastica la 6 ani, în anul 2013

În 2016 a participat la primul său concurs, Campionatul Național Școlar Juniori III din luna aprilie de la Buzău, unde a obținut o medalie de bronz la sărituri. În 2018, la Campionatul Național Școlar Juniori III, nivel 2, a obținut o medalie de bronz la sărituri, aparatul său preferat. În 2018 a participat la Campionatul Național de Juniori III de la Reșița și a obținut o medalie de argint la inele.

Borca Flavius a început gimnastica la 6 ani, în anul 2012  

În 2015 a participat la Campionatul Național Școlar Junior III, primul său concurs. Un sportiv de perspectivă care a cucerit din anul 2015 și până în prezent un număr de 30 de medalii naționale și internațional.

Miklos Răzvan a început gimnastica la 5 ani, în anul 2010.

Primul său concurs l-a avut la vârsta de 8 ani. În cei 6 ani de când concurează, Mikloș Răzvan    a reuşit să obţină un număr impresionant de 58 de medalii de aur, argint şi bronz, dovedindu-şi atât propria valoare şi propriul talent, cât şi calitatea Școlii Lugojene de Gimnastică.

 

Patrick Voichescu a început gimnastica la 6 ani, in anul 2010

Primul său concurs l-a avut la vârsta de 9 ani. În cei 6 ani de când concurează, Patrick Voichescu a reuşit să obţină un număr impresionant de  80 medalii de aur, argint şi bronz, dovedind valoarea sa ca sportiv, dar și performanțele școlii de Gimnastică Lugoj.

Marcu Norbert a început gimnastica la 5 ani, în anul 2010.  

A participat la primul concurs la 9 ani. În anul 2017 a fost cooptat la Lotul Național de Juniori de la Bistrița. În cei 6 ani de când concurează, Marcu Norbert a reuşit să obţină nu mai puțin de 130 medalii de aur, argint şi bronz.

Szabo Rafael a început gimnastica la 6 ani, în anul 2008.  

A concurat pentru prima dată la 9 ani. În anul 2014 a fost cooptat la Lotul Național de Juniori de la Bistrița. În anul 2017 a participat la primul său concurs mare cu naționala României la Festivalul Olimpic de Tineret European de la Gyor, unde a reușit o clasare foarte bună, locul 7 la inele cât și locul 8 la individual compus. În cei 10 ani de când concurează, Szabo Rafael a reuşit să obţină un număr impresionant de peste 200 de medalii de aur, argint şi bronz.

În ultimii 5 ani, secția de gimnastică a cucerit peste 400 de medalii naționale și internaționale cupa D.K.M.T. Am reușim să devenim campioni naționali la toate categoriile de vârstă atât la probele individuale, pe aparate, cât și pe echipe. 

Susține-i și tu. Înscrie-te la Cupa Mondial Lugoj:

https://mondiallugoj.ro/inscriere/