Știri

Compania Mondial rămâne Furnizor al Casei Regale a României

Marți, 13 martie 2018, a fost o zi norocoasă pentru compania Mondial. La această dată, Majestatea Sa Margareta a înmânat certificatul de Furnizor al Casei Regale unui număr de 16 companii și personalități din domeniul privat. 
Suntem onorați de faptul că rămânem printre cei aleși în numele Majestății Sale pentru încă trei ani, alături de alte nume mari, precum Agnes Toma, Electrolux, Herlitz, Rețeaua de Sănătate Regina Maria, Topoloveni, Vinurile Măcin și mulți alții. 
Ne mândrim cu această distincție încă din 2014, când am urcat încă o treaptă pe scara excelenței. În data de 30 noiembrie 2014, în cadrul ceremoniei desfășurate în Holul de Onoare al Castelului Peleș, Principesa Moștenitoare Margareta a numit compania Mondial Lugoj Furnizor al Casei Regale a României.
“Ne onorează faptul că am fost aleși să rămânem în familia furnizorilor. Privim păstrarea titlului ca semn de recunoaștere constantă a calității produselor noastre” , spune Cristina Apostu, marketing manager Mondial SA.
Am devenit astfel unul dintre brandurile românești de prestigiu, urcând în ierarhia industriei ceramice românești pe primele poziții. Ne unesc în continuare valori fundamentale, precum respectul și grija pentru tradiție, devotamentul pentru calitate și ambiția autenticității.
De-a lungul frumoasei istorii a companiei noastre, de la înființarea fabricii de cărămizi și țigle, în 1894, până la aderarea la grupul german Villeroy & Boch, în 1996, am spus povestea valorilor în care credem și care s-au dovedit a fi de neclintit.