Cupa Mondial

Au început oficial înscrierile la Cupa Mondial Lugoj 2018

Suntem bucuroși să anunțăm că am dat startul înscrierilor la cea de-a doua ediție a Cupei Mondial. Cele 4 probe își așteaptă concurenții. Înscrie-te din timp la cursa semimaraton, cursa intermediari, cursa începători sau la cursa pentru copii.

Taxa de participare este de 50 de lei, iar pentru copii este gratuit. Ce mai trebuie să știi este că banii strânși în urma concursului vor fi donați în scop caritabil. Lugojul își susține propriile valori, de aceea, Cupa Mondial își va îndrepta atenția asupra unor copii cu rezultate deosebite – echipa de gimnastică a Grupului Sportiv Școlar Lugoj.

 

Ce mai trebuie să știi despre Cupa Mondial

  • Concursul de alergare se va desfășura duminică, 10 iunie, începând cu ora 09:00. Toți sportivii sunt invitați la încălzirea condusă de PowerGym.
  • Toate premiile sunt oferite de Marmot, producător de echipament tehnic sportiv.
  • Toți participanții vor primi un kit de concurs, apă și fructe pentru a se menține hidratați și pentru a avea vitaminele necesare pe tot parcursul traseului.
  • Însoțitorii sportivilor vor putea urmări artiști locali în timp ce-și așteaptă concurenții în programul artistic special oferit de partenerii Mondial.
  • Pentru a participa la concurs, este necesară completarea Declarației pe proprie răspundere / Acordul părintelui
  • Copiii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte. 

Devino voluntar!

Dacă dorești să te implici în organizarea evenimentului și să ajuți sportivii și participanții la concurs, poți deveni voluntar Cupa Mondial 2018. Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular și să vii în 10 iunie la locul stabilit.