Cupa Mondial

Ce trebuie să știi despre Cupa Mondial Lugoj 2018

Avem bucuria de organiza cea de-a doua ediție a Cupei Mondial Lugoj, unul dintre cele mai importante concursuri de alergat din această zonă a țării.

Punem Lugojul în mișcare, aducând împreună sportivi din zona de vest a României, și nu numai. Duminică, 10 iunie, la ora 09:00, se va da startul probelor de maraton, semimaraton, cursă de începători, intermediari și copii. Evenimentul îl are ca invitat de onoare pe primarul orașului Lugoj, care va tăia panglica de start.

Participanții se vor putea înscrie în regim Early Bird, contra sumei de 40 de lei, iar când această perioadă se încheie, taxa de înscriere va fi de 50 de lei. Fondurile strânse în urma înscrierilor se vor dona în scop caritabil. Premianții Cupei Mondial Lugoj, cei care vor cuceri podiumurile celor 4 curse, vor primi premii din partea partenerilor Marmot, producător de echipament tehnic sportiv de specialitate.

Încălzirea participanților va avea loc cu 15 minute înainte de start, iar de aceasta se va ocupa echipa PowerGym, cu aceeași voie bună pe care ne-au arătat-o anul trecut. În timpul cursei, susținătorii se vor putea delecta cu muzică și atmosferă animată.

 

Ce mai trebuie să știi despre cele 5 tipuri de curse care vor avea loc, poți afla în cele ce urmează:

 

Semimaraton

Termină un traseu de 21.9 de km într-un timp-limită de trei ore.

Intermediar

Cursa intermediar se adresează celor care parcurg 14.6 km în două ore.

Începători

Aleargă într-o singură ora 7.3 km.

Copii

Micii sportivi au 5 minute la dispoziție pentru a da tot ce au mai bun.

Vă așteptăm, cu mic, cu mare, să participați la cel mai mare eveniment de alergare din Lugoj.